Zoekt u een computerwinkel in Stadskanaal?

VOS Systems is een computerwinkel in Nieuw-Buinen, ongeveer 8km van Stadskanaal. U kunt voor de deur parkeren. VOS Systems is een computerwinkel die verkoopt alles op gebied van ICT: Desktops, laptops, tablets en printers en bijvoorbeeld bewakingscamera’s. Daarnaast levert VOS Systems ook allerlei onderdelen voor uw PC of laptop, maar ook inktpatronen en printer papier worden geleverd.

Computerwinkel Stadskanaal

Computerreparatie Stadskanaal

Bestaande klanten kunnen wij Op afstand (nadat u onze hulp op afstand geïnstalleerd heeft en over een werkende internetverbinding beschikt) helpen met het oplossing van uw computerproblemen.

Nieuwe klanten kunnen even bij ons langskomen en onder het genot van een kop koffie hun computerproblemen bespreken. We kunnen na een korte inventarisatie aangeven hoeveel de kosten ongeveer zullen zijn en wanneer u uw computer of laptop weer op kunt komen halen.

PC Hulp aan huis

Kunt U even niet weg, dan komen we met alle plezier bij u langs. We maken dan een afspraak wanneer en hoe laat we bij u langskomen (zie contact voor onze openingstijden). We bekijken wat er aan de hand is en lossen het ter plekke op. Als we het probleem niet direct kunnen oplossen, nemen we in overleg de PC of Laptop mee en bespreken wanneer u de PC of laptop weer op komt halen of wij deze weer bij u terug brengen.

Computerwinkel StadskanaalComputerbeveiliging

Wordt uw PC of laptop traag dan kan het zijn dat u last heeft van virussen. Wij maken gebruik van ESET internet en virusbeveiliging.

PC APK

Als u bij ons een PC APK laat doen, dan controleren wij uw gehele PC of laptop, zowel de hardware als de software. De hardware word o.a. gecontroleerd op vervuiling van stof. In de software controleren we op vervuiling van o.a. virussen.